Sau 167 lei cu Abonamentul anual Prietenos
Descriere
LA GINETA
Pogorie:Viță de vie bătrână, plantată pe pante la peste 675m. Sol: Sol foarte sărac în materie organică, cu un procent mare de ardezie și bolovani fărâmițați. Elaborare:Macerare la rece timp de 24 de ore. Fermentare in butoaie de stejar la temperatura controlata (15-17°C). Învechit în butoaie de stejar „sur lie” timp de douăsprezece luni.
Producție anuală: 1.000 de sticle.
Note de degustare: Galben pal, limpede, oxidat. Nas intens.
Note de mar verde si fructe cu sambure, cu urme de citrice si fenicul. Senzațiile minerale învăluie vinul și îi conferă o mare complexitate.
Gustul este rotunjit si voluminos, fara a pierde vreodata senzatia de prospetime. Senzații de citrice, măr verde și mineralitate. Influenta sur lie apare in gust, invaluind vinul si oferindu-i o senzatie grasa, usor dulce, de armonie generala.
Clasament ghiduri:
90 de puncte Guía Peñín 2019
91 de puncte Guía Peñín 2020
91 de puncte Guía Peñín 2021
92 de puncte Guía Peñín 2022
Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.
Reviews
There are no reviews yet.