Adobe Photoshop PDFAdobe Photoshop PDF

RĂZBOAIELE VINULUI – Mike Veseth  - Cărți despre vin

50 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Cod Produs: pvtn_048534.
Categorie: .

Formular | Comandă personalizată

Doresc să fiu contactat:
 Telefonic Email

Psst... aici sunt sfaturi despre cum alegem vinul potrivit și cum comandăm

Despre vin

”Se spune despre vin că este o poezie cuprinsă într-o sticlă, însă Mike Veseth știe că este vorba, în egală măsură, despre o afacere. Veseth, profesor de economie politică internațională la Universitatea Puget Sound din Washington, și-a adus laolaltă dragostea față de vin și simțul economiei, scriind o carte pe cât de interesantă, pe atât de accesibilă. Veseth este in mod clar un inițiat într-ale vinului, dar și versat în economie și. ca auto-proclamat economist al vinului, reușește să explice intersecția dintre cele două domenii de interes, într-un mod plin de viață.”

Wine Spectator

 

”Economistul Mike Veseth este o autoritate în ceea ce privește piața globală a vinului și, în cartea de față, prezintă viziunea sa asupra celor trei forțe care conturează piața vinului de astăzi… Este un optimist, în cele din urmă… Orice consumator care își dorește să știe cum funcționează (și cum va evolua) lumea vinului, va găsi în această carte un ghid cuprinzător, ușor de citit.”

Decanter

”De la primele rânduri chiar, nu mai vrei să lași această carte, care te atrage într-un slalom de informații printre istoria economiei și a societății, industria vinului, viitorul său, și o serie de observații despre pregătirea scenei pentru marea confruntare dintre forțele care redesenează harta lumii vinului și, după cum îi descrie Veseth, teroriștii care se opun acestora. Veseth scrie clar și cu autoritate. Este fără niciun dubiu o lectură potrivită pentru (aproape) orice gust, și una dintre cele mai bune cărți din anul publicării sale.”

          Jancis Robinson

  Recenzii

  Nu există nicio recenzie.

  Lasă prima recenzie pentru “RĂZBOAIELE VINULUI – Mike Veseth”

  Termen de livrare 2 zile lucrătoare pentru comenzi din shop și 3 zile lucrătoare pentru comenzi personalizate

  Plata securizata

  Termen de livrare 2 zile lucrătoare pentru comenzi din shop și 3 zile lucrătoare pentru comenzi personalizate

  Plata securizata

  Pivot Noir


  Trebuie să ai peste 18 ani pentru a putea vizualiza acest website.