citybest-lansare-ghid-copertaduck-normaVictor Bogdan Gheorghita

Wine & Food Edutainment

50 RON

O sticlă de Mirachi – roze cadou!

Cod Produs: pvtn_048300.
Categorie: .

Formular | Comandă personalizată

Doresc să fiu contactat:
 Telefonic Email

Psst... aici sunt sfaturi despre cum alegem vinul potrivit și cum comandăm

Despre vin

A apărut CityBest, ghidul restaurantelor recomandate din Bucureşti

CityBest Bucureşti – 160 de pagini (în română şi engleză) cu recomandări de luat masa în capitală, verificate personal de editorii publicaţiei – este cel mai nou instrument de orientare în “jungla” sutelor de restaurante, bistro-uri şi pub-uri din oraş.
Destinat atât localnicilor cât şi turiştilor, Ghidul prezintă câteva zeci de localuri mai mult sau mai puţin cunoscute, grupate pe zone, specific gastronomic, nivel de preţuri şi ocazii de consum.
“Considerăm că restaurantele sunt la fel de importante ca spectacolele, concertele, cinematografele pentru viaţa socială a unui oraş. Dincolo de marea cultură sau arhitectură, un oraş se dezvăluie deopotrivă locuitorilor şi vizitatorilor şi rămâne memorabil prin calitatea mâncării şi a locurilor unde oamenii merg să socializeze şi să se bucure de desfătările normale”, spun editorii publicaţiei.
Criteriile de selecţie a acestor locuri recomandate au fost: raportul decent calitate / preţ, mâncarea corectă şi gustoasă, atmosfera, ospitalitatea, atractivitatea evenimentelor organizate, paring-urile cu băuturile.
Categorii cuprinse: restaurante şi bistro-uri / braserii casual – în mare parte, cu specific internaţional şi etnice: italieneşti, spaniole, germane, asiatice, ş.a. dar şi româneşti, wine bar-uri şi pub-uri hip, restaurante premium şi fine dining-uri atent selectate, precum şi câteva concepte inedite, recent apărute. Locurile prezentate au descrieri ale meniurilor de mâncare, recomandări de preparate care au reţinut atenţia editorilor şi / sau a specialităţile casei (chef’s signatures), descrierea listei de vinuri sau a altor băuturi pe care se pune accent, tipurile de evenimente organizate, seri tematice de paringuri, degustări, brunch-uri ş.a.
CityBest Bucureşti este o publicaţie realizată de CityBest.Ro şi Vinul.Ro. Coordonare editorială: Adriana Popescu, jurnalist cu aproape 10 ani de experienţă în presa horeca şi food & wine.

Termen de livrare 2 zile lucrătoare pentru comenzi din shop și 3 zile lucrătoare pentru comenzi personalizate

Plata securizata

Termen de livrare 2 zile lucrătoare pentru comenzi din shop și 3 zile lucrătoare pentru comenzi personalizate

Plata securizata

Pivot Noir


Trebuie să ai peste 18 ani pentru a putea vizualiza acest website.