Sau 48 lei cu Abonamentul anual Prietenos
Jose Maria da FONSECA - Ripanço
Informații suplimentare
Dulceață | |
---|---|
Temperatura de servire | |
Complexitate | |
Țară | |
Anul | |
Alcool | |
Volum | |
Regiunea | |
Producător |
Descriere
Ripanco, un vin din regiunea Alentejo. Numele reprezintă o tehnică de vinificare, care datează de pe vremea romanilor, în care dezciorchinarea se realizează manual, pe o masă specială, masa Ripanco, din nuiele de lemn.
Deși se utilizează într-un procent redus, această tehnică este suficientă pentru a obține un vin foarte catifelat și elegant, fără tanini agresivi.
Fructat, intens, cu tanini moi, echilibrat.
Arome de prune, vanilie, lemn de stejar, violete, piper negru.
Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.