Sau 117 lei cu Abonamentul anual Prietenos
Jean PABIOT et fils - Sancerre Blanc - "La Merisière"
Informații suplimentare
Anul | |
---|---|
Complexitate | |
Dulceață | |
Regiunea | |
Țară | |
Temperatura de servire | |
Volum | |
Alcool | |
Producător |
Descriere
Sancerre albe produse pe soluri argilo-calcaroase, uneori cu pietricele și silex.
Vinificare:
Fermentarea la temperatura controlată (18-20 ° C), apoi maturarea pe drojdii fine timp de câteva luni, în cuve din oțel inoxidabil.
Îmbutelierea primăvara.
Degustare:
Frumoasă culoare aurie deschisă. Nasul se deschide cu eleganță pe note de citrice și fructe coapte ...
Gust gurmand, amplu, proaspăt, care exprimă bine aromele olfactive, cu un final foarte plăcut.
Acorduri:
Sancerre alb „La Merisière” poate fi servit singur. Însoțește delicios antreuri, fructe de mare, pește și anumite brânzeturi, în special brânză de capră ...
Se servește la o temperatură de aproximativ 10-12 ° C.
Consumați în termen de 5 ani de la recoltare.
Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.